mandag den 6. februar 2023

Vuggestue opstart

 


Så er Mikkel starte i vuggestue 🤩 Hvor vi starter med at være der 1 time af gangen. 
Fredag og idag var han med til samling, hvor de alle sammen sidder og spise brød og frugt. Og det går så godt. Han er god til at være i vuggestue og smiler til alle. 

Idag er han alene i vuggestue for 1 gang i 10-15 min og er nervøs og spændt på hvordan det er gået. Han er blive passe før af andre, så det skal nok gå.
Han har sut og en flaske inden på stuen hvis det nu går galt og hvis det går helt galt så henter de mig bare. 
Men er sikker på det nok skal gå. 

mandag den 23. januar 2023

Nyt år nye planer

 Håber at I er kommet godt ind i det nye år. 

Jeg havde ikke regne med at det nye år, skulle gå med en skinne på benet… Jeg fik mit knæ ud af led nytårsaften, de fik sat det på igen og så har jeg haft en skinne på i 3 uger. Glæder mig vild meget til at få den af. 

Hvad sker der i 2023?

Snart starter Mikkel i vuggestue. D 1 feb. bliver han kørt stille og rolig ind i vuggestuen.

Jeg starter som tilkaldt vagt på et plejehjem som social og sundhedshjælper. Håber dog at jeg kan finde noget fuldtid. 

D 27/3 blive Mikkel 1 år. Vildt at tiden er gået så hurtigt og der sker så mange ting. Han bøver sig frem, vil gerne gå med støtte, kravler på af ting og siger masser af lyde 😅 Mathias bliver 4 år og han er en glad dreng som har sine meninger 😅

I år skal vi også ud af rejse får første gang med børne. Vi ved dog ikke helt hvor vi skal hen endnu, da det er min svigermor som bestemmer og betaler, da hun også skal ned. Så det bliver en vild oplevelse. Børne fik kuffert til jul, så de er klar 👍🏼 Jeg er spændt på hvor mange ting vi skal pakke….


lørdag den 17. december 2022

Jule spørgsmål

  God lørdag skønne læser 😘.                                           Håber at I har det godt og er ved at være klar til jul.



Jeg har fået lidt spørgsmål fra Instagram, som jeg tænkte på at lave et indlæg omkring det.

Hvordan fejre vi jul?

- Vi fejre jul hos Olivers morfar. Det har vi gjordt i næste alle de år, vi har været sammen.                                                    Vi mødes kl 15 og ser jule Disney show og hjælper til med maden. Vi får både and og flæskesteg, 2 forskellige sovse og selvfølgelig 2 slags kartofler. Og selvfølglig også risalamande 😋 Så hygger vi os med gaver, hvor vi skiftes med at hente en gave fra juletæret 🎄 Så har Oliver og jeg lavet konfekt som vi spiser mens vi åbner gaver. 

Hvordan er vores traditioner? 

-  Nu har jeg skrevet lidt om vores juleaften tradition, men vi har lidt forskellige traditioner i løbet af december.                Vi tager ud til et julemærket en af de sidste weekender inden juleaften, kigger på dyr og juleting 🎄 Og så plejer vi at finde et lille juletræ, som vi så pynter sammen.                                   Vi elsker også at bage julesmåkager. I år bliver det kun pegernødder, men det er også hyggeligt. 

Hvordan har jeg lavet børne julekalender gaver?

- Det er faktisk min søde svigermor der har lavet julekalender til Mathias og adventsgaver til Mikkel 🎁  Sidste år lavet hun også julekalender gave til Mathias og næste år er det Mikkels tur til at få julekalender gaver. 

onsdag den 7. december 2022

Plads i vuggestuen

 

Jubii så har Mikkel fået plads i vuggestuen og det er den vuggestue vi gerne vil have, så det er skønt.

Det er den samme vuggestue som Mathias har gået i, så vi kender pædagogerne og så kan vi få søskende rabat, fordi Mathias går i børnehave der. 

Mikkel skal starte der 13 februar og ved ikke hvor lang indkørsel jeg har. Men det er nok 2 uger jeg har. Så det skal nok blive godt det hele. 

Hver gang jeg aflevere Mathias i børnehaven, så smiler Mikkel til alle pædagogerne, så håber at det går godt med indkørsel. 

onsdag den 30. november 2022

Udviklingssamtale i børnehaven

 Hej skønne læser 😘 Tak fordi I stadig læser mine indlæg. 


Jeg har lige været til en udviklingssamtale i børnehaven omkring Mathias. Det skal man en gang i mellem, for at høre lidt om hvordan han trives og har det i børnehaven. 

Og vi kan godt være stolte af Mathias. Han er virkelig en god dreng, som er god til at lege med andre børn og også god til at lege alene. Er blevet bedre til at kommuniker og bruge ord, så det er dejligt. 

Da han var i vuggestuen, der havde han problemer med ørerne og vi var derfor lidt nervøse for om han ville have svært ved at snakke. Nu snakker han hele tiden synes jeg 😅 Og vi kan forstå hvad han siger. Så det er jo dejligt også at børnehaven siger at han snakker meget. 

Så det var en hurtig samtale på 20min men skønt lige at høre om hans udvikling og at det går så godt i børnehaven.


onsdag den 9. november 2022

Børneloppen

 Jeg elsker genbrug og jeg elsker børneloppen 🤩

Børneloppen er en genbrugsbutik, hvor du kan købe en stand og så sælge børnetøj, legetøj, ting til gravide og barnevogne. Jeg elsket at kigge i den butik, kan altid finde et eller andet. 

Nu har jeg haft en stand hos dem af 3 omgange, hvor jeg for solgt en del. Det er dejligt at folk kan bruge ens ting og at man kan tjene lidt på det 

De have skrevet et opslag om mig, på deres instagran profil 😍😍🤩🤩



Jeg har lige bestilt en stand, på 2 uger fordi vi har så meget af Mikkels tøj som han ikke kan passe mere…
 Og denne gang gik det ikke så godt med salg 😕
Man kan ikke være heldig være gang.

Så må jeg prøve at sælge det på facebook og på Reshopper. Ellers er der loppemærket i det nye år. Så må vi prøve lykken der. 

Bedre held næste gang 😅


mandag den 31. oktober 2022

Dåb og indflytnings fest



Rigtig god mandag 😘 Håber at I har haft en skøn weekend og en god start på ugen.

I lørdags blev Mikkel døbt og han klaret det så fin i kirken. Han var lidt træt, så han fik en flaske så faldt han i søvn. Han sov det meste af tiden og han var den eneste der skulle døbes. 

Senere tog vi hjem til os og gøre klar med maden. Vi fik hjælp af svigermor til at varme noget af maden. Vi fik frikadeller, mørbrad, 2 slags pastasalat, colslow og brød til. Så der var masser af mad og drikkelse til gæsterne. Mens vi gjord klar med maden, så gik gæsterne rundt og så lejligheden. 

Der blev hygge, spist masser af mad og åbne gaver. Mikkel har fået vild mange gode gaver og Mathias fik også nogle gaver, så det var super. Der var lidt enkel gaver til os.

 

Som dessert fik vi en stor kage, som jeg havde bestilt fra byen. Et sted som hedder kagefryd. En super lækker kage. Og der var rester til de gæster som vil have noget med hjem 😅

Det var en super god dag. Nu står det bare op oprydning og få alle gaverne på plads.