fredag den 18. juni 2021

Bryllup + dåb forberedelse

 Hej skønne læser. 




D 26/6 skal vi giftes og Mathias skal døbes. Mathias er navngivet, det var meningen at han skulle døbes i april men så kom corona, så nu tænkte vi at vi vil stå bryllup og dåb sammen. 





Det er lige om lidt den store dag er her, og vi har fået styr på næsten alt ting. Vi mangler bare lige noget slik. Vi vælger at købe chokolade i små poser og vælger at købe dem når de er på tilbud.

Planen er at vi skal giftes kl 14, og Mathias føre mig op af kirkegulvet. Vi bliver gift og så bliver Mathias døbt. Så tager vi hen til fedt lokale hvor der vil være velkomstdrinks og hygge. 

Svigermor har bestilt forret, hovederet og så bryllupskagen, så det er dejligt at hun blandt andet vil hjælpe med det. Vi har lavet en tidliste for på det tidspunkt troede vi at festen skulle slutte kl 11 så nu er der ingen stress med åbne gaver, maden og dansen. 

Jeg ved ikke hvornår jeg kommer til at skrive blog igen, for torsdag og fredag skal vi gøre fest lokalet klar og efter brylluppet skal vi til Bornholm uden Mathias. Så det bliver nogle vilde uger. Glæder mig til at fortælle jer mere om det og selvfølgelig til selve brylluppet og rejsen 😍❤️

Ingen kommentarer:

Send en kommentar